söndag 10 maj 2009

Helgen som passerat

Gårdagen var rätt så städad, en liten kort promenad och sedan blev det som utlovat - filmkväll i min lilla lya. Riktigt skönt att bara ta det lugnt i sin ensamhet för ovanlighetens skull.

I morse blev det en hel del plugg gjort, riktigt skönt att "plugga undan" lite. Sedan blev det en sväng till Villefranche (igen) med Emilia, Markus och hans besökande kompis Thomas. Inte hypervarmt i luften men vattentemperaturen var det absolut inget fel på. Söndagskvällen ägnas åt plugg och matlagning, har nämligen kommit ur fas med matlådelagningen och i morgon behövs en. Till köks med andra ord! 

Veckan som kommer inleds hysteriskt med skola 09:30-18:30 för att sedan plana ut något i mitten och sedan blaska på med två "9-17 dagar" i slutet. Segt. Till helgen blir det dock utgång i Monaco för den delen av vårt gäng som inte åker på vinprovningsresa till Toscana. Jag stannar alltså här i Nice i brist på tid för plugg och i brist på pengar för dekadenta äventyr. Men det gör mig inget, Toscana ligger kvar och Siena och Florens har man ju redan besökt. Man är ju lite före sin tid..


Inga kommentarer: