onsdag 20 maj 2009

16 dagar kvar i Frankrike

Idag har jag bara 16 dagar kvar i Frankrike. Bitterljuvt, jag menar man kommer ju sakna utbytesstudentlivet det vill säga en halvslapp attityd till livet i stort. Nu blir det tillbaka till Linkan för lite hårdpluggande. Håhåjaja.

Idag har vi ett quiz i vår finansieringskurs, den utgör 30% av betyget så det gäller att gnugga geniknölarna ordentligt. Det känns som jag har rätt så bra koll på läget så det ska förhoppningsvis inte bli för blodigt.. Men man vet aldrig, man har ju bitit i gräset flera gånger här på EDHEC tidigare. 

Äntligen har det blivit kanonbra väder en längre tid i sträck här nere, stabila 25-26 grader och strålande sol gör att man gärna lägger sig på playan ett par timmar då man pausar från pluggandet. Man kommer ju ångra sig när man kommer hem till kalla Sverige om man inte utnyttjar solen som lyser här nere. I övrigt går livet sin gilla gång här, har börjat med avfärdsformaliteter som avslutande av Internetabonnemang och igår hade vi en "farewell cocktail" med alla utbytesstudenter. Det är också dags att rensa ut frysen, skrubba golven och försöka timea mobilkontantkortet så att det inte finns 10-15€ kvar vid avfärd. Mycket att tänka på alltså. Till råga på allt är det Filmfestivalen i Cannes och Formel 1 i Monaco att försöka styra upp ett besök på. 

The life on the Riviera..

Inga kommentarer: