fredag 10 april 2009

Pâques

Skärtorsdagen spenderades ömsom i skolan, ömsom i Italien och ömsom dansandes på bord.

Efter skolan igår tog vi tåget till den italienska staden Ventimiglia. En sömning gränsstad som inte hade något alls att erbjuda. Grådaskigt väder, spritbutiker och allmänt sunkig atmosfär kan sammanfatta intrycken från denna stad i närheten av San Remo. Vi vandrade omkring i staden en liten stund, åt panini och glass och åkte sedan hem. Värt.
Efter en snabbis på McDonald's och en på Zara stack vi hem till Pegah och Malin och förfestade en skvätt innan vi tog oss ned till baren Wayne's i Gamla Stan. Där vankades buffé och rosévin ackompanjerat av trevliga toner. Lite dansande på borden senare tog vi oss till stället Ghost och sedan därifrån via "pizzasnubben på hörnet" hem. Efter lite snack på balkongen och en dekapiterad Venusstaty senare sov jag som en stock.

Idag har vädret varit kjedeligt och därför har dagen varit rätt så sömning. Jag och Markus stack en sväng upp i stan men annars har det mest varit chill i lyan. Ikväll ska jag, Anna och Emma ha filmkväll medan de andra styr kosan mot Monte Carlo för dekadens i furstendömet.

1 kommentar:

Makkan sa...

Varför halshugga en venusstaty?