torsdag 12 mars 2009

Övning, plugg, studerande, inlämningar..

Imorgon är det fredag med allt vad det innebär; ”school’s out-känslan” efter dagens sista föreläsning, fredagsfika med vännerna, shopping av ny skjorta till kvällen och sedan hem för att göra sig i ordning och sedan gå ut och ha kul med sitt entourage (som för övrigt min Macs e-mailprogram heter – det gillar vi bättre än Microsofts Outlook Express). Men för den tappra vikingaskaran som befinner sig i Nice blir det plugg hela helgen, med ett avbrott för Melodifestivalsfinalen på lördag (Go Måns! säger Anna och jag). Så blir det när man har sju tentor på fyra dagar att beta av.

Igår hade vi föreläsning i Culture et Environnement som handlade om Indien. Inte mycket som man inte redan visste om de muntra hinduerna borta i Indien men det var ändå intressant och vi fattade lite tycke för damen som föreläste. Klockan 09:30 idag ska vi ha den sista föreläsningen, denna gång om Kina. Det ska bli intressant att se hur de lägger upp Kina efter att ha hört den östasiatiska (läs: koreanska) harangen om hur fel västvärlden har vad det gäller Kina.

Nej, nu ska jag börja öva lite Excel och Microsoft Acces på skolans datorer, cool som min MacBook är så har den ju tyvärr inte Microsoft Access…

Vi ses på kajen i Liverpool!

Inga kommentarer: