lördag 18 oktober 2008

Lördag i Landet Långt Borta

Vaknade tidigt idag och satte tänderna i en IR-arikel om USA.s politik vad beträffar Nordkorea, intressant läsning. Ska hålla ett föredrag om det om ett par veckor så jag måse förbereda lite!

Senare på förmiddagen stack jag, Julius och Tommi till Seoul Folk Flea Market i Sinseol-dong. Grymt rolig loppmarknad med en massa skit men med en massa fina grejer också. Ska lätt tillbaka dit och köpa lite inredningsprylar och sånt, fanns hur mkt som helst att välja på! En snabb lunch blev det sedan innan et var dags att plugga vidare lite.
Har suttit med näsan i Lonely Planet Beijing större delen av eftermiddagen, ska bli grmt häftigt att se Maos kvarlevor (balsamerade och allt!) och Himmelska Fridens Torg.

Hr även börjat leta boende i Lyon, har mailat iväg ett antal mail så vi får se om fransmännen nappar. Jag ska ju totalt bo Börjar ändå bli lite taggad för France nu! Var totalt opepp innan men nu längtar jag nästan :) Lite skidåkning, lite kyla (fortfarande stadiga 25 grader här) och lite miljöombyte har väl aldrig skadat ngn?

Strax är det middagsdag, antar att det blir galmaegisal hondaech'ap ikväll igen.. BBQ på koreanskt vis! Kvällen blir lugn med en påse chips och lite sköna avsnitt av "The Amazing Race" på datorn!

Annyeong haseyo

Inga kommentarer: