lördag 6 september 2008

M2

Igår kväll gick vi ut och käkade på en traditionell koreansk restaurang där man själv steker sin mat på bordet. Vi var sex stycken som åt och vi fick in määängder med mat. Purjolök, vitlök, sesamfrön, kött, ris, såser, kimchi, inlagda sake, omeletter, fisksoppor, champinjoner, annan svamp etc etc. Riktigt gott var det!
Efter det gick vi och käkde donut på Dunkin' Donuts (för andra gången den dagen haha). Det roligaste med det besöket var att koreanskan som jobbade där inte visste vad en donut var. Vi beställde "six caffe lattes ad 6 donuts, please" och hon ställer frågan "dooonut?" och visar att de inte har sådana haha. Riktigt roligt att man jobbar på Dunkin' Donuts och inte vet vad en donut är :P Första gången vi var där beställde Laura "green tea" och fick "cream cheese" haha, you gotta love it!

Efter det köpte vi varsin Cass (koreansk öl, riktigt god) och satte oss på fotbollsstadion på campus och snackade lite. 22:30 mötte vi upp med 10-15 pers till och gick vidare till en bar innan vi gled mot taxibilarna. Vi hade en koreansk kille med oss, Jaehyun, som såg tillatt vi kom rätt hehe. Vi åkte till en gigantisk nattklubb som heter M2 i samma byggnad som Hyundais huvudkontor i Hondae-distriktet, där stannade vi hela natten och dansade och hade riktig riktigt roligt. Haha vi stod på scenen framför alla och dansade och alla koreaner behandlade oss som rockstjärnor, de sträckte upp händerna när vi viftade till dem haha, skitball :) Fick höra för typ femtonde gången i Korea att jag är lik Leonardo DiCaprio så nu är mitt nya smeknamn här Leo :P

Klockan 06:00 tog vi taxin tillbaka till vårt distrikt och gick och käkade en burgare på Burger King innan vi gick och lade oss för att sova.

Dagen har väl inte varit så jätteproduktiv; käkade lite på 7-Eleven (de har nudlar för 6,50 kr!) och sen har jag pluggat lite international relations och lite corporate finance. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men det lutar nog åt en lugn kväll, kanske går vi till ett DVD-bang. DVD-bang är liknande norae-bang men här hyr man ett rum för att kolla på film istället för att sjunga, riktigt smart uppfinning :)

Bis später!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha du undanhöll en episod som hände den kvällen ;)
inte illa att vara en stjärna där borta, njut så länge det vara! //Eddy

Anonym sa...

hahaha du undanhöll visst en episod som hände i lördags ;)inte illa att vara en stjärna där borta, njut av det :D //eddy